Ontspanningsmassage

vansoest_massage01
massagebon A5 2013

Ontspanningsmassage is voor iedereen. Deze behandeling zorgt voor een verbeterde spierfunctie en een verbeterd lichaamsgevoel. Een goede massage geeft een ontspannen gevoel en algeheel welbevinden. Met name rug- en schoudermassages zijn erg geliefd en worden dan ook vaak in de vorm van een tegoedbon cadeau gegeven. Een massagebon voor 1 uur kost € 60,-.

Mariëlle geeft een ontspanningsmassage die gebaseerd op de technieken die zij toepast bij haar therapeutische behandelingen.

Carry geeft een holistische ontspanningsmassage vanuit het uitgangspunt dat lichaam, geest en gevoelens één zijn. In onze moderne maatschappij wordt dit vaak vergeten. De verbinding met onszelf, de natuur en onze medemens is verstoord doordat we vergeten zijn waar het in essentie om gaat: balans, rust, luisteren naar ons hart en aandacht en zorg voor ons lijf en onze omgeving. Carry’s massages zijn overwegend zachte massage waarbij ze verschillende massagetechnieken combineert met intuïtief energetisch werk. Daardoor kan er rust en heling ontstaan op geestelijk en lichamelijk vlak.